Suku Pukkilan Kartanossa 2018

Sukuyhdistysten yhteinen 70-vuotisjuhla

 

Kauniina ja lämpimänä kesäkuun päivänä 17.6.2018 vietettiin Piintilän ja Junttilan, Haikion ja Ylijaman sukuyhdistysten yhteistä 70-vuotisjuhlaa. Pukkilan kartanon juhlatilat täyttyivät ääriään myöten, paikalle oli saapunut sukujen jäseniä noin 150 henkilöä.

Peppi Laineen tervehdyssanojen, alkumaljan ja Janne Lehmussaaren ja Juhani Uotin puheenvuorojen jälkeen saimme kuunnella kaunista musiikkia. Juhlaesitelmän piti sukututkija Juha Vuorela. Hän kertoi mitä DNA tutkimuksen avulla voimme saada selville juuristamme.

Juhlalounaan, joka oli todella maittava ja monipuolinen jälkeen otettiin ulkona yhteisvalokuva ja sen jälkeen oli vuorossa sukuyhdistysten viralliset vuosikokoukset. Piintilän ja Junttilan suku valitsi keskuudestaan 4 kunniajäsentä ja luovutti heille suvun tunnuksin varustetut pöytäviirit. Kunniajäseniksi valittiin Pekka Rinne,  Antti Ruska, Seija Randell ja Leena Eloranta.

Lopuksi saimme vielä nauttia kakkukahvit.

Kuvia sukukokouksesta kuvagalleriassa:

GALLERIA